ارسباران on Clubhouse

ارسباران Clubhouse
9.9k Members
Updated: Aug 8, 2022

Description

‏|| 🎙 ARASBARAN . ارسباران 🎙 ||
هر شنبه شب روم ثابت به وقت
‏⏰ 22:30 Tehran
‏⏰ 21:00 Istanbul
‏⏰ 11:00 Los Angels
‏⏰ 14:00 Toronto

به کلاب ارسباران خوش‌ آمدید؛ در این کلاب سعی می کنیم به موسیقی، کتاب، سینما، شعر و دغدغه های اجتماعی با نگاه متفاوتی بپردازیم.

🎼 🎼 🎼

Rules

عدم گرایش مذهبی یا سیاسی

این کلاب به هیچ عنوان سیاسی یا مذهبی نیست افراد با هر گرایش مذهبی و یا سیاسی در کلاب حضور دارند.

احترام به اعضا

احترام متقابل به دیگر اعضا گروه رو لطفا رعایت کنید و برای تمام عقاید حتی مخالف دیدگاه شما احترام قائل باشید

کمک به اعضا جدید

لطفا توجه کنید سطح آگاهی و توانایی افراد در اجرا یا خوانش دکلمه یا شعر متفاوت خواهد بود. کمک‌ کنید اعضای جدید بدون قضاوت شدن در گروهها شرکت کنند و توانایی های جدید به دست بیاورند. مشوق اعضا جدید باشید.

Last 30 Records

Day Members Gain % Gain
August 08, 2022 9,900 +100 +1.1%
August 01, 2022 9,800 +100 +1.1%
July 06, 2022 9,700 +100 +1.1%
May 28, 2022 9,600 +100 +1.1%
April 24, 2022 9,500 +100 +1.1%
April 10, 2022 9,400 +100 +1.1%
March 12, 2022 9,300 +345 +3.9%
November 24, 2021 8,955 +9 +0.2%
November 23, 2021 8,946 +1 +0.1%
November 22, 2021 8,945 -3 -0.1%
November 19, 2021 8,948 +9 +0.2%
November 18, 2021 8,939 +5 +0.1%
November 17, 2021 8,934 +12 +0.2%
November 16, 2021 8,922 +3 +0.1%
November 14, 2021 8,919 -2 -0.1%
November 13, 2021 8,921 +3 +0.1%
November 12, 2021 8,918 +7 +0.1%
November 10, 2021 8,911 -1 -0.1%
November 08, 2021 8,912 +7 +0.1%
November 07, 2021 8,905 +2 +0.1%
November 06, 2021 8,903 +9 +0.2%
November 05, 2021 8,894 -1 -0.1%
November 03, 2021 8,895 +12 +0.2%
November 01, 2021 8,883 +1 +0.1%
October 30, 2021 8,882 +13 +0.2%
October 29, 2021 8,869 +2 +0.1%
October 28, 2021 8,867 +25 +0.3%
October 26, 2021 8,842 +324 +3.9%
August 27, 2021 8,518 +2 +0.1%
August 26, 2021 8,516 +22 +0.3%

Charts

Some Club Members

More Clubs