Pazar kahvaltısı on Clubhouse

Pazar kahvaltısı Clubhouse
6 Members
Updated: Mar 28, 2024

Description

Her pazar keyifli bir pazar kahvaltısı eşliğinde haftaya ve hayata dair sohbetler.
Hitabet ve Diyalog: Küfür, hakaret, ırkçı veya cinsiyetçi söyleme müsade edilmediğini söylemek gerekir mi bilmiyorum. Gündelik argo noktalama işareti haline gelmediği sürece sorun değil, dili ve anlatımı zenginleştirir.
Idiocracy: Bilgimiz olmayan alanlardaki fikirlerimiz "bence" ötesine geçmemeli. Bu fikirlerin bilgi olarak aktarılmaya çalışılması hoş karşılanmaz. Titrleriniz (titlelarınız) sizi uzman yapmaz.
Münazara ve Sohbet: Birbirimizin sözünü kesmeden iletişim kurabilmek, bağırmadan, sakin ve anlaşılır şekilde konuşmak ve anlaşmak kıymetli. Eğer bir gündem varsa bu gündeme ilişkin söz almanız beklenir.

Rules

Hitabet ve Diyalog

Küfür, hakaret, ırkçı veya cinsiyetçi söyleme müsade edilmediğini söylemek gerekir mi bilmiyorum. Gündelik argo noktalama işareti haline gelmediği sürece sorun değil, dili ve anlatımı zenginleştirir.

Idiocracy

Bilgimiz olmayan alanlardaki fikirlerimiz "bence" ötesine geçmemeli. Bu fikirlerin bilgi olarak aktarılmaya çalışılması hoş karşılanmaz. Titrleriniz (titlelarınız) sizi uzman yapmaz.

Münazara ve Sohbet

Birbirimizin sözünü kesmeden iletişim kurabilmek, bağırmadan, sakin ve anlaşılır şekilde konuşmak ve anlaşmak kıymetli. Eğer bir gündem varsa bu gündeme ilişkin söz almanız beklenir.

Some Club Members

More Clubs