Bier & Liefde Podcast on Clubhouse

Bier & Liefde Podcast Clubhouse
22 Members
Updated: Feb 20, 2024

Description

Dankzij de avondklok en de gesloten horeca, is het leukste café, de kroeg bij je thuis. Lekker op de bank of aan de keuken tafel, samen bier drinken en dingen eten. Maar allemachtig, wat zijn er tegenwoordig veel soorten bier!
Fantastisch natuurlijk, maar ook verschrikkelijk lastig. Want wat is waar gebrouwen? Op welke manier, wat doet dat met de smaak? En is dat goed, juist niet, of maakt het niet uit? Want over smaak valt niet te twisten. Bier, het leek ooit een eenvoudige drank, maar niets blijkt minder waar. Bier is fascinerend, complex en roept vragen op.

Bende van Oz steekt haar interesse voor deze drank traditioneel niet onder stoelen of banken en speelt al jaren het succesvolle muziektheaterprogramma Bier & Liefde in de Kameleon. Daarom besloten een aantal leden van de groep, de koppen bij elkaar te steken en naast een aantal flessen ook een blik liefhebbers, kenners en deskundigen open te trekken en zich zo in een nieuw avontuur te storten: Bier & Liefde - de Podcast. De podcast, voor iedereen die houdt van bier en er meer over wil weten. We proeven, we vinden iets, we luisteren naar goede raad, zingen een liedje, vertellen een mop, zeggen een versje of spelen een spel.

Kijk en luister gratis mee via de Facebookpagina van de Bier en Liefde Podcast.

Charts

Some Club Members

More Clubs