TFBșiVFM on Clubhouse

TFBșiVFM Clubhouse
10 Members
Updated: May 11, 2024

Description

“TINEREȚE FĂRĂ BĂTRÂNEȚE ȘI VIAȚĂ FĂRĂ DE MOARTE” este un serial de spectacole imersive despre locuri si oameni emblematici din urban.
Temele predilecte ale proiectului sunt viața/moartea, dorul de casă/oraș, dorul de tinerețe/bătrânețe în lumea noastră pandemică.
Scopul Clubului TFBșiVFM este de a oferi o extensii online traseelor imersive, camere de dezbatere a topicului înainte, în timpul și după desfășurarea spectacolelor.
Potențialii participanți sau parteneri care doresc să contribuie la proiect in calitate de om/loc emblematic ne pot contacta direct pe clubhouse sau la 0721831160/[email protected]

Primul episod imersiv, “VICTORIEI/PIPERA” este produs de Citit În pentru Teatrul Apropo în cadrul proiectului multi-anual Alternativa Pipera finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.
Partenerii si susținătorii episodului sunt Autonom Drive, Muzeul Țăranului Român, Entertix, Danube Escapes, La Mama, Feper S.A., Pipera Business Tower, Primăria Sectorului 2.
______________

Citit În este un laborator artistic interdisciplinar fondat in 2011 a cărui activitate este centrată pe studiul informal al poeticii senzoriale în contextul artelor spectacolului și a aplicațiilor imersive în teatru si performance.
adiciglenean este actor si artistic coach, din 2007 inițiator și coordonator al proiectelor imersive (teatrul senzorial labirint) cu aplicații în instituții de învățământ, muzeale și de spectacol.

Some Club Members

More Clubs